NAJAVA DOGAĐAJA

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Najave | Četvrtak, 02. 01. 2020. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Poštovani, 

„Početak probijanja tunela kroz Frušku goru“  biće organizovan sutra, 3. januara u 12 časova, kao simboličan prikaz i otvoreni protest protiv neuravnoteženog ulaganja u infrastrukturni razvoj Vojvodine i ostatka Srbije južno od Save i Dunava.  Stranke okupljene u Vojvođanskom frontu na ovaj način kod restorana „Lugarnica“ na Fruškoj gori (Iriški venac bb) prokopavanjem dela tunela pozivaju na promenu odnosa vlasti prema Vojvodini.

Novinarima će se, između ostalih, obratiti predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak i predsednik Vojvođanske partije Aleksandar Odžić.

LSV



Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Ponedeljak, 10. 06. 2024. | Komentara: 0

Olenik: U Vojvodini je sve počelo, u Vojvodini će se i završiti

Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da su „nad našim narodom počinjeni brojni i strašni zločini, da mi nismo zapodenuli ratove u svetu i da smo za agresore bili kolateralna šteta“ nije istinita.
Saopštenja | Nedelja, 09. 06. 2024. | Komentara: 0

A sada organizovati sabor za ispravnu pijaću vodu u Vojvodini

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva predsednika i premijera Srbije Aleksandra Vučića i Miloša Vučevića da posle velikog „svesrpskog“ političkog sabora, koji je juče održan u Beogradu, organizuju i sabor za ispravnu pijaću vodu, na kom bi se progovorilo o problemu vode koji ima preko 700.000 građana Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 06. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš uputio telegram ambasadorima povodom 80. godišnjice savezničkog isrkcavanja u Normandiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je, povodom 80. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa na obale Normandije, telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Australije, Belgije, Češke, Slovačke, Holandije, Grčke, Poljske i Norveške.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook