Napad na prostorije LSV u Čoki

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 12. 2012. | Komentara: 0

Napad na prostorije LSV u Čoki

ČOKA – Tokom protekle noći napadnute su prostorije Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Čoki.

LSV

- Vandali su, nasilno provalivši vrata prostorije u kojoj se održavaju sastanci, ušli u tu prostoriju, razbili sva stakla i prozore na kojima su bila obeležja Lige i plakati „Vojvodina naša kuća“ i „Zato što živimo ovde LSV Nenad Čanak“, isprevrtali sav nameštaj i razbacali flajere i propagandni materijal Lige. Ukradena je i jedna zastava AP Vojvodine koja je bila istaknuta na zidu ovih prostorija – navedeno je u saopštenju OO LSV Čoka. Dodaje se da LSV oštro osuđuje napad i apeluje na policiju da pronađe počinioce ovog vandalskog čina.

Ligaši iz Čoke ukazuju da ovo nije prvi put obijanja prostorija LSV u Čoki. Naime, u noći između 19. i 20. februara 2008. godine, vandali su polupali tri izloga u Čoki, od kojih je jedan na kancelariji OO LSV. Na kancelariju ligaša, na čijem izlogu su bila istaknuta partijska obeležja i plakat s napisom „Vojvodina nije krava muzara“, bačena je cigla.

(BILSV, 15.12.2012)



Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 
Izjave | Nedelja, 04. 08. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Crkva da počne da plaća poreze, a ne da troši pare za obnovu Porfirijevog dvorca

Predsednik Lige socijademokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš pozvao je patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirija da odustane od namere renoviranja vile na Dedinju u kojoj živi, te da podrži zahtev LSV da verske zajednice, pa i SPC, počnu da plaćaju poreze koji su propisani zakonom i tako „pokažu lojalnost državi“.

Odbori LSV | Utorak, 30. 07. 2024. | Komentara: 0

U Novom Sadu i Vojvodini nema mesta za mržnju!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno privođenje pravdi i kažnjavanje osoba koje su sinoć napale i vređale građane islamske veroispovesti u Novom Sadu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook