Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 18. 12. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

BELA CRKVA - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodone i odbornica u Skupštini opštine Bela Crkva Sandra Ristić oglasila se putem Fejsbuka  i prokomentarisala neke probleme  građana Bele Crkve. 

LSV

- Da li je ovo  toliko teško rešiti i srediti?!?! Dok neko ne nastrada neće se nadležni organi setiti da ovo  predstavlja i te kako bitan problem koji može dovesti do velike nesreće!!! Ali, šta reći, osobama u sistemu  je bitniji VDV,  DTD, tabele i bot akcija od rešavanja problema meštana i građana opštine Bela Crkva! Nadam se da će u predizbornoj kampanji ovo  srediti, jer sistem samo tada kao funkcioniše, ipak smo mi ekonomski tigar!!!! - napisala je Sandra Ristić.



Forum žena LSV | Subota, 26. 11. 2011. | Komentara: 0

Nasilje u porodici ne sme biti tabu tema

NOVI SAD - Forum žena gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je akciju povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Tom prilikom su kod TC "Merkator" deljeni su letci kojima se skreće pažnja na važnost ovog datuma, kao i na zabrinjavajuću činjenicu po kojoj je svaka treća žena u Srbiji doživela neki tip nasilja u porodici.
Izjave | Subota, 26. 11. 2011. | Komentara: 0

Bez lustracije budućnost Srbije je neizvesna

BEOGRAD – Lustracija je neophodna našem društvu kako bi se konačno sprečilo da se ideja koja je prouzročila ogromnu količinu patnji i problema i, u najvećoj meri, kumovala raspadu bivše zajedničke države stalno diže iz pepela, istakao je sinoć lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Maja Sedlarević na zasedanju AER-a

NOVI SAD - Predstavnici 84 evropske regije i organizacija usvojili su danas na zasedanju Generalne skupštine evropskih regija (AER) u portugalskoj pokrajini Azori Deklaraciju iz Ponta Delgade kojom se precizira uloga regiona u procesu globalizacije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook