Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 18. 12. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

BELA CRKVA - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodone i odbornica u Skupštini opštine Bela Crkva Sandra Ristić oglasila se putem Fejsbuka  i prokomentarisala neke probleme  građana Bele Crkve. 

LSV

- Da li je ovo  toliko teško rešiti i srediti?!?! Dok neko ne nastrada neće se nadležni organi setiti da ovo  predstavlja i te kako bitan problem koji može dovesti do velike nesreće!!! Ali, šta reći, osobama u sistemu  je bitniji VDV,  DTD, tabele i bot akcija od rešavanja problema meštana i građana opštine Bela Crkva! Nadam se da će u predizbornoj kampanji ovo  srediti, jer sistem samo tada kao funkcioniše, ipak smo mi ekonomski tigar!!!! - napisala je Sandra Ristić.



Događaji | Ponedeljak, 31. 10. 2011. | Komentara: 1

Beograđani neće decentralizaciju

BEOGRAD - Prema najnovijem istraživanju Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), postoje značajne razlike kada je u pitanju regionalna pripadnost građana. Najskloniji procesu decentralizacije i regionalizacije su stanovnici Vojvodine (26 odsto), zatim Centralne Srbije (12 odsto), a tek su na kraju Beograđani - njih osam odsto, piše list Danas.
Izjave | Ponedeljak, 31. 10. 2011. | Komentara: 0

Ustavne kočnice autonomije

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV Maja Sedlarević ocenila je danas za Dnevnik da su ustavne promene u Srbiji neophodne, navodeći da je važeći Ustav i „prevara Vojvodine, ali i prepreka evropskim integracijama Srbije".
Izjave | Ponedeljak, 31. 10. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina izgubila mnogo zbog manjkavosti Ustava

BEOGRAD - Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš ocenio je, govoreći o godišnjici usvajanja Ustava Republike Srbije, da je u proteklih pet godina Vojvodina mnogo izgubila zbog njegove manjkavosti. Kostreš je za Večernje novosti istakao da se zalaže za što skoriju izmenu Ustava koji bi Vojvodini garantovao izvršnu, zakonodavnu, delimičnu sudsku vlast, izvorne prihode i imovinu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook