Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 18. 12. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

BELA CRKVA - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodone i odbornica u Skupštini opštine Bela Crkva Sandra Ristić oglasila se putem Fejsbuka  i prokomentarisala neke probleme  građana Bele Crkve. 

LSV

- Da li je ovo  toliko teško rešiti i srediti?!?! Dok neko ne nastrada neće se nadležni organi setiti da ovo  predstavlja i te kako bitan problem koji može dovesti do velike nesreće!!! Ali, šta reći, osobama u sistemu  je bitniji VDV,  DTD, tabele i bot akcija od rešavanja problema meštana i građana opštine Bela Crkva! Nadam se da će u predizbornoj kampanji ovo  srediti, jer sistem samo tada kao funkcioniše, ipak smo mi ekonomski tigar!!!! - napisala je Sandra Ristić.



Odbori LSV | Petak, 29. 04. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin 1. maj dočekuje kao jedna od najvećih žrtava tranzicije

ZRENJANIN - Porazna je činjenica da ovogodišnji Međunarodni praznik rada u Zrenjaninu dočekujemo u gradu nedavno proglašenom jednim od najvećih žrtava tranzicije u Srbiji. Socijalna karta velikog broja naših sugrađana danas je u velikom neskladu s prazničnom atmosferom s kojom smo dočekivali praznike pre dve i više decenija, kada je Zrenjanin bio u rangu najvećih industrijskih centara nekadašnje zajedničke države " saopštio je danas, povodom, 1. maja - Međunarodnog praznika rada, predsednik Skupštine Grada Zrenjnanina Aleksandar Marton.
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Zakon o imovini Vojvodine do kraja maja

NOVI SAD - Zakon o imovini Vojvodine trebalo bi da bude završen do kraja maja, a njime će pokrajini najverovatnije biti vraćeno sve ono što joj je oduzeto "Šešeljevim zakonom iz 1995. godine", kaže za Pravdu zamenik predsednika Lige socijaldemkrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Četvrtak, 28. 04. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Očekujem veća ovlašćenja Vlade Vojvodine u Elektrovojvodini

NOVI BEČEJ - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je danas da očekuje da će nova zakonska rešenja koja su u pripremi omogućiti veći uticaj pokrajinske vlade u javnom preduzeću Elektrovojvodina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook