Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 18. 12. 2021. | Komentara: 0

Naprednjacima bot akcije bitnije od rešavanja problema građana Bele Crkve

BELA CRKVA - Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodone i odbornica u Skupštini opštine Bela Crkva Sandra Ristić oglasila se putem Fejsbuka  i prokomentarisala neke probleme  građana Bele Crkve. 

LSV

- Da li je ovo  toliko teško rešiti i srediti?!?! Dok neko ne nastrada neće se nadležni organi setiti da ovo  predstavlja i te kako bitan problem koji može dovesti do velike nesreće!!! Ali, šta reći, osobama u sistemu  je bitniji VDV,  DTD, tabele i bot akcija od rešavanja problema meštana i građana opštine Bela Crkva! Nadam se da će u predizbornoj kampanji ovo  srediti, jer sistem samo tada kao funkcioniše, ipak smo mi ekonomski tigar!!!! - napisala je Sandra Ristić.



Saopštenja | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Razbijen prozor na prostorijama LSV u Rumi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na prostorije svog opštinskog odbora u Rumi.

Danas oko 13 časova nepoznati napadač je kamenicom razbio prozor na prostorijama LSV, koje se nalaze na prvom spratu zgrade u Glavnoj ulici. Samo pukom srećom, tri osobe koje su se u tom trenutku nalazile u prostoriji nisu povređene, iako je kamenica prošla tik pored glave jedne od njih.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Veliki namet poljoprivrednicima

VRŠAC - U prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Vršcu danas je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin i predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Vršac Dušan Vladislav.
Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

Stop obaveznoj godišnjoj registraciji traktora

BAČKA TOPOLA - Liga socijaldemokrata Vojvodine tražiće od Vlade Republike Srbije hitnu izmenu Zakona o saobraćaju i tražiti ukidanje obavezne godišnje registracije traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinske organizacije LSV Bačka Topola.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook