Nastavak pregovora o Pokrajinskoj vladi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 11. 08. 2014. | Komentara: 0

Nastavak pregovora o Pokrajinskoj vladi

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine, Nova demokratska stranka i Demokratska stranka sutra u Novom Sadu, posle letnje pauze, nastavljaju pregovore o rekonstrukciji pokrajinske vlade.

lsv
Kako je za agenciju Beta potvrdio član tehničkog tima za pregovore i potpredsednik LSV Branislav Bogaroški, sutra će biti nastavljeni pregovori "predviđenom dinamikom koja je određena na ranijim sastancima". Bogaroški je kazao da će sutra biti vođena diskusija o tome kako treba da izgleda Pokrajinska vlada, ali da na dnevnom redu još neće biti kadrovska pitanja.
 
Na sastanku će učestvovati tehnički timovi za pregovore sve tri stranke, a prema rečima Bogaroškog, on ne očekuje da će sutra biti doneti "bilo kakvi konačni zaključi".

(BILSV, 11. 08. 2014)

 




Izjave | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Uručene knjige školskim bibliotekama u Orlovatu i Farkaždinu

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora LSV Zrenjanin i ove godine, u sklopu obeležavanja Svetskog dana knjige, organizovala je veliku akciju prikupljanja knjiga pod nazivom "Knjiga se srcem daje". Na taj način ponovo je stavljen akcenat na značaj razvijanja kulture čitanja kod dece osnovnoškolskog uzrasta. Knjige su ovih dana uručene Osnovnim školama "Uroš Predić" u Orlovatu i "Dositej Obradović" u Frakaždinu.
Događaji | Ponedeljak, 23. 05. 2011. | Komentara: 0

Delegacija LSV na VI Kongresu DPS

PODGORICA - Vladajuća partija u Crnoj Gori, Demokratska partija socijalista, održala je danas u Podgorici šesti stranački Kongres, a ujedno se u Crnoj Gori danas obeležava i peta godišnjica nezavisnosti. Od gostiju iz Srbije kongresu su prisustvovali predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je predvodio delegaciju LSV, funkcioner Liberalno-demokratske partije Zoran Ostojić i članica predsedništva Srpskog pokreta obnove Snežana Miljanić.
Izjave | Ponedeljak, 23. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Svaka treća osoba na izbornoj listi da bude žena

NOVI SAD - Portparolka i poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je za RTS da se LSV zalaže da se u novi Zakon o izboru narodnih poslanika unese odredba koja će omogućiti da svaka treća osoba na izbornoj listi bude žena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook