Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Izjave | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Najvažniji zadatak finansije Vojvodine

NOVI SAD – Donošenje Zakona o finansiranju nadležnosti autonomne pokrajine Vojvodine biće jedan od najvažnijih zadataka Lige socijaldemokrata Vojvodine u narednom periodu, istakla je kandidatkinja LSV za novi saziv Pokrajinskog parlamenta i Maja Sedlarević, na stranačkoj tribini u Novom Sadu.
Iz medija | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Od radikala gori njihovi otpadnici

BEOGRAD – Podržali smo Vladu koja je obećala “beli šengen”, završetak saradnje sa Haškim sudom i set evropskih zakona koji će ubrzati pristupanje EU. Sve tri stvari su urađene. To je dobar osnov za dalju saradnju, a DS je naš dugogodišnji partner, objašnjava u intervjuu za Blic lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Petak, 20. 04. 2012. | Komentara: 0

Problemi se moraju rešavati

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je odluka Republičke radiodifuzne agencije da zabrani emitovanje dva predizborna spota LSV neka vrsta cenzure.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook