Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Realizacija dogovora Cvetković – Čanak

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Vlade Republike Srbije Mirkom Cvetkovićem sa kojim je razgovarao na temu realizacije dogovora o vraćanju imovine Pokrajini Vojvodini, a u skladu sa članom 73. Zakona o javnoj svojini.
Izjave | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Otkud MUP-u slava u sekularnoj državi?

BEOGRAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zatražio je danas u Narodnoj skupštini, tokom dela sednice na kojoj se postavljaju pitanja Vladi Srbije, odgovor na pitanje zašto Ministarstvo unutrašnjih poslova u sekularnoj državi obeležava krsnu slavu.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 12. 2011. | Komentara: 0

Održana tribina o organskoj proizvodnji

PANČEVO – Druga u nizu ciklusa poljoprivrednih tribinaodržana je juče u organizaciji Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, u saradnji sa MO LSV Vojlovica u toj mesnoj zajednici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook