Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Izjave | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Rešenje za Kosovo leži u dijalogu

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je dogovor o integrisanom upravljanju prelazima na Kosovu koji je postignut u Briselu i ocenila da on vodi smirivanju situacije i daljem približavanju Srbije Evropskoj uniji, prenosi B92.
Događaji | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Još jedan veliki uspeh JGSP Novi Sad

NOVI SAD – Juče je Gradsko saobraćajno preduzeće Novi Sad pustilo u saobraćaj 15 novih autobusa proizvedenih u italijanskoj firmi Irisbus Iveco Crosway. Reč je o autobusima koji imaju Euro5 motore i prilagođeni su najvišim ekološkim standardima, a koji su koštali 2.391.500 evra.
Izjave | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Ne izostavljati odrednicu Republika

BEOGRAD – Poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine  zatražili su od Vlade Srbije da više ne dostavlja parlamentu propise u kojima će pisati, kao što je slučaj s nekim odredbama zakona o praznicima, Srbija, bez odrednice Republika. Poslanik LSV Radovan Radovanović prozvao je tim povodom i javni servis – RTS, prenosi Dnevnik.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook