Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Događaji | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

U Zrenjaninu predstavljen "Pojmovnik decentralizacije"

ZRENJANIN - U zrenjaninskoj Gradskoj kući predstavljen je "Pojmovnik decentralizacije", publikacija koju je nedavno objavila Kancelarija Nacionalnog saveta za decentralizaciju Republike Srbije.
Forum žena LSV | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

Nastavak humanitarnih akcija za najsiromašnije sugrađane

NOVI KNEŽEVAC – Regionalna koordinatorka Foruma žena LSV za severni Banat Gordana Perunović Fijat  posetila je 29. novembra Forum žena OO LSV Novi Kneževac i ligašicama održala kratko predavanje o Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama, kampanji "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" i 10. decembru, Međunarodnom danu ljudskih prava.
Odbori LSV | Sreda, 30. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši podižu kvalitet života u mesnim zajednicama

SUBOTICA – Lige socijaldemokrata Vojvodine za svoj cilj postavlja poboljšanje kvaliteta života i aktivno radi na njegovom ostvarivanju, istakla je juče potpredsednica Mesnog odbora LSV u Peščari Monika Ikotić, i pozvala građane i građanke da 11. decembra, kada se održavaju ponovljeni izbori za četiri mesne zajednice, izađu na birališta i glasaju za Ligu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook