Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Odbori LSV | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Nasilje nad decom je kažnjivo

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin je sinoć u sali Gradske narodne biblioteke “Žarko Zrenjanin” organizovao tribinu o Prednacrtu novog Građanskog zakonika pod nazivom “Biti ili ne biti dete”.
Izjave | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Pokrajinska Vlada da izradi predlog zakona o finasiranju APV

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je Dnevnik da bi zakonski predlog o finansiranju AP Vojvodine trebalo da izradi Vlada Vojvodine i uputi ga pokrajinskom parlamentu na usvajnje, odakle bi bio prosleđen Skupštini Srbije.
Forum žena LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Nulta tolerancija prema nasilju u porodici

SOMBOR - Forum žena LSV Sombor prepoznaje nasilje u porodici kao važan društveni problem. Nasilje se ne može rešiti samo usvajanjem zakona, na društvenoj zajednici je da se uhvati u koštac i sa uzrocima i da ublaži posledice – saopštio je Forum žena LSV Sombor.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook