Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Cilj rehabilitacije očigledno je bila imovina

BEOGRAD – Zakonom o rehabilitaciji, čija je ideja ispravljanje istorijske nepravde prema stradalima iz političkih i ideoloških razloga, predviđena su ogromna materijalna obeštećenja i naknade, za koja niko iz vladajuće koalicije ne zna odakle će biti obezbeđena, piše današnji Blic.
Izjave | Sreda, 23. 11. 2011. | Komentara: 0

Samo parole u raspravi

BEOGRAD – U Ustavnom sudu Srbije danas je počela javna rasprava o predlogu za ocenu ustavnosti Zakona o utvrđivanju nadležnosti Autonomne pokrajine Vojvodine. Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, koja je bila tamo, izjavila je da se u dosadašnjoj raspravi nije čuo nijedan pravni argument već isključivo političke poruke i parole.
Saopštenja | Sreda, 23. 11. 2011. | Komentara: 2

Pretnje smrću Nenadu Čanku

Novi Sad, 23, novembra - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da što pre budu pronađene osobe koje su pretile smrću predsedniku LSV Nenadu Čanku, preko društvene mreže Facebook.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook