Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Forum žena LSV | Utorak, 25. 10. 2011. | Komentara: 0

Skrining programom do zdravlja

ZRENJANIN - Forum žena GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine nastavlja svojim akcijama i tribinama da podstiče i edukuje žene o brizi za zdravlje i značaju preventivnih pregleda.
Saopštenja | Utorak, 25. 10. 2011. | Komentara: 1

Hitna rasprava o obustavi godišnje registracije traktora

NOVI SAD, 25. oktobar - LSV je u prethodnih nekoliko meseci, u više od 200 mesta širom Vojvodine sakupila preko 30 hiljada potpisa podrške inicijativi da se hitno promeni odluka Vlade Republike Srbije i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.
Izjave | Ponedeljak, 24. 10. 2011. | Komentara: 0

Čanak: U toku rusifikacija Srbije

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas na skupu u organizaciji Helsinškog odbora za ljudska prava da je u toku "rusifikacija Srbije" koja se sprovodi insistiranjem na ne rešavanju kosovskog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook