Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Događaji | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Najveće investicije Vodovoda ikad

NOVI SAD - Ove godine "Vodovod i kanalizacija" beleži najveće investicije do sada i one prelaze 1,3 milijardi dinara. Od ove sume, iz budžeta grada izdvojeno je 472 miliona dinara, a sva sredstva ulažu se u proširenje, rekonstrukciju i unapređenje vodovodne i kanalizacione mreže - istakao je predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović
Odbori LSV | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin još bez dana grada

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton najavio je u utorak da će se na jednom od predstojećih jesenjih zasedanja lokalnog parlamenta pred odbornicima naći inicijativa o određivanju Dana grada.
Izjave | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Niko neće morati da napusti svoju kuću zbog restitucije

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov, rekla je danas za Večernje novosti da je dogovor koji je postignut u vezi sa Zakonom o resituciji koristan, ali da LSV neće odustati od zahteva da parlament donese autentično tumačenje zakona o restituciji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook