Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Izjave | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Liga ne sugeriše građanima kako da se izjasne na popisu

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za današnji Pres da Liga nema veze sa bilbordima kojima se građani i građanke pozivaju da se na predstojećem popisu izjasne kao Vojvođani ili Vojvođanke, niti da zna ko stoji iza ove akcije.
Saopštenja | Petak, 30. 09. 2011. | Komentara: 0

Ne povlačiti se pred nasiljem

NOVI SAD - Niko nema prava na nasilje, a država nema prava da se pred nasiljem povlači.

Građani koji ispunjavaju svoje obaveze prema državi i društvu i nikoga ne napadaju,
imaju pravo na okupljanje i takav skup treba da se održi.

Iz medija | Četvrtak, 29. 09. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Evropa nas ucenjuje fašistima

BEOGRAD - Da smo oborili Zakon o javnoj svojini, ugrozili bismo opstanak vlade i dobijanje statusa kandidata za EU, a otvorili bismo vrata za dolazak Nikolića i Koštunice na vlast. Nenad Čanak, lider LSV, tako objašnjava u intervjuu za "Novosti" zašto je njegova stranka podržala u parlamentu propis oko kojeg su se proteklih dana "potukle" pokrajinske stranke



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook