Nema saradnje sa četničkim vojvodom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 01. 06. 2012. | Komentara: 0

Nema saradnje sa četničkim vojvodom

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i republički poslanik Bojan Kostreš izjavio je za „Dnevnik” da su poslanici LSV bojkotovali zakletvu Tomislava Nikolića jer ne mogu da ignorišu „činjenicu da se na mesto predsednika inauguriše čovek koji je više puta kršio pravila ponašanja i zaobilazio činjenice”.

Bojan Kostreš

– Dok god Tomislav Nikolić jasno ne pokaže diplomu koju je stekao, dok ne razjasni šta se to desilo sa izbornom krađom, dok se ne ogradi od vojvodske titule i onoga što je doskora zagovarao, mi nismo u prilici da sarađujemo s njim – poručio je Kostreš. On je dodao da posebnu težinu takvoj odluci LSV daje i činjenica da Nikolić nije dobio većinsku podršku građana Vojvodine za preuzimanje pozicije predsednika države.

(BILSV, 01. 06. 2012.)



Iz medija | Četvrtak, 22. 09. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški podneo ostavku na mesto poslanika

NOVI SAD - kako piše današnji Blic, direktor JGSP Novi Sad Branislav Bogaroški jedini je funkcioner koji je na vreme zatražio mišljenje Agencije za borbu protiv korupcije o obavljanju duplih funkcija i jedini koji je dobio njenu saglasnost.
Izjave | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Da Srbija ima jaču kičmu, uskratila bi gostoprimstvo Konuzinu

NOVI SAD - Da Srbija ima jaču diplomatsku kičmu, ruskom ambasadoru bi moralo biti uskraćeno gostoprimstvo, jer je to taj rang diplomatskog skandala - izjavio je u intervjuu za NIN predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, čiji jedan deo prenosi Blic.
Izjave | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Na Pajtiću najveća odgovornost

NOVI SAD - Parlament Srbije najverovatnije će morati da traži neku drugu većinu za prolaz zakona o javnoj svojini. "Vojvođanski" amandmani su prošli, a poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov za Alo kaže da je sve što znamo o njima stvar unutarstranačkih dogovora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook