Nenad Čanak podsetio na heroje pobede nad nacizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 06. 06. 2020. | Komentara: 0

Nenad Čanak podsetio na heroje pobede nad nacizmom

Novi Sad, 06. jun 2020 - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak  uputio je  danas telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih država, Velike Britanije i Kanade u Srbiji u kojem je podsetio na herojske dane juna 1944. godine kada su se savezničke snage iskrcale u Normandiji i započele konačanu bitku za pobedu nad nacizmom.

LSV

Čanak je u telegramu istakao da "Liga socijaldemokrata Vojvodine pamti heroje koji
su ginuli za slobodu Evrope.

Na današnji dan, u našim mislima su žrtve koje su građani Vaše zemlje podneli prilikom iskrcavanja na Normandiju, pre 76 godina.

Kao stranka koja baštini tekovine narodnooslobodilačke borbe i antifašističkog pokreta, nikada nećemo zaboraviti sve te ljude koji su životima platili početak kraja najkrvavije epohe u istoriji Evrope"- zaključio je predsednik LSV.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine 




Izjave | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

Moguće izazivanje namernih konflikta na Kosovu

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da koalicija okupljena oko Demokratske stranke može da izgubi izbore samo ako se "potpale ratna žarišta, pre svega na Kosovu".
Iz medija | Četvrtak, 29. 03. 2012. | Komentara: 0

Od para koje joj duguje Srbija, Vojvodina je mogla kupiti NIS

NOVI SAD – Priče o separatizmu u Vojvodini služe da se zaplaše građani i da im se skrene pažnja s bitnih pitanja. Jer, kad god se potegne pitanje vojvođanskog novca, bez obzira na to ko ga poteže, taj je prozvan za separatizam.
Izjave | Četvrtak, 29. 03. 2012. | Komentara: 0

Decentralizacija ili raspad sistema

NOVI SAD - Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Aleksandar Jovanović izjavio je sinoć, prilikom predstavljanja knjige "Pojmovnik decentralizacije", da Srbija mora da ide putem decentralizacije, jer će se u suprotnom desiti "raspad sistema", prenela je Beta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook