Nenad Mišković novi predsednik Omladine LSV Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 07. 11. 2012. | Komentara: 0

Nenad Mišković novi predsednik Omladine LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Nenad Mišković izabran je za predsednika omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) Zrenjanin. Za njega je, na juče održanim izborima, glasalo dve trećine izašlih omladinaca, čime je ubedljivo pobedio tri protivkandidata.

LSVO

Mišković je istakao da je zadovoljan što veliki broj kandidata za predsednika i glasača pokazuje da postoji velika želja omladinki i omladinaca za radom. Ukratko je predstavio budući plan rada zrenjaninske Omladine i naglasio da želi da sarađuje sa svim zrenjaninskim omladincima, ali i drugim omladinskim odborima i Forumom žena LSV.
- Pred nama je velika odgovornost zbog trenutne situacije u kojoj se naše društvo nalazi, gde se urušavaju osnovne vrednosti demokratskog i multikulturalnog društva. Biće potrebno da radimo timski i mnogo bolje i snažnije. Ukazana nam je podrška i treba da pokažemo da je to bio opravdan potez – zaključio je Nenad Mišković.
Predsednik GrO LSV Zrenjanin Dejan Čapo obećao je podršku budućem predsedniku zrenjaninskih omladinaca, a onima koji su izgubili izbore poručio da će imati svoje mesto u timu, jer je timski rad način na koji Liga funkcioniše.
- Omladina je u Zrenjaninu, kao i u celoj stranci, uvek imala podršku i prostor da radi. Na nju se u Ligi uvek ozbiljno računalo i nameravamo da nastavimo taj trend. Svi mi, koji smo sada na rukovodećim stranačkim mestima, smo potekli iz Omladine – istakao je Čapo. On se zahvalio dosadašnjoj predsednici LSVO Zrenjanin na dobrom i predanom radu.
Potpredsednik LSV Aleksandar Marton, koji je takođe prisustvovao ovim izborima, pozvao je omladinke i omladince da neguju kritičku misao i kulturu dijaloga i ohrabrio ih da izlaze sa novim idejama i predlozima, jer je potrebna energija koju mladi ljudi unose u organizaciju.
Jedan od osnivača ligaške Omladine Vladimir Milošev je istakao da je Omladina uvek bila okosnica LSV, da je to tako već skoro 18 godina i poručio im  da iskoriste to što su u političkoj partiji koja već 22 godine neguje istu politiku i u kojoj se napreduje na osnovu rada.
 
(BILSV, 07.11.2012)



Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton otvorio izložbu plakata protiv nasilja nad ženama

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, direktorka Zavoda za ravnopravnost polova iz Novog Sada Vesna Šijački i direktorka Kulturnog centra Zrenjanina Ankica Dostanić, otvorili su sinoć u holu KC Zrenjanina izložbu "Plakatima protiv nasilja nad ženama", u sklopu koje je izloženo 19 plakata na temu borbe protiv nasilja nad ženama.
Izjave | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton i Čapo pozdravili odluku Evropske komisije

ZRENJANIN - Potpredsednik LSV Aleksandar Marton i predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo pozdravili su danas izveštaj Evropske komisije u Briselu, u kojem se navodi da je naša zemlja evropskim reformama dostigla stepen kada joj treba odobriti status kandidata
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio klime policiji

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu zaposlila je deset novih ljudi, što bi trebalo da doprinese smanjenju gužvi ispred šalter sala za vađenje ličnih dokumenata, rečeno je tokom današnje posete predsednik Skupštine grada Aleksandra Jovanovića Novosadskoj policiji. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook