Neophodno je menjati Ustav Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Neophodno je menjati Ustav Srbije

NOVI SAD – Predsednica poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da je neophodno menjati Ustav Srbije i da je raduje što o tome govore i stranke vladajuće koalicije.

Aleksandra Jerkov

Ona je novinarima u Skupštini Srbije rekla da Ustav nije bio najsrećnije rešenje za Srbiju kada je donet, ali da se tek u poslednje vreme sve češće čuje i od stranaka iz opozicije i iz vlasti da ga treba menjati.

- Pitanje je da li su govorili neistinu kada su ga usvajali i govorili da je dobar, ili danas kada kažu da je loš - pitala je Jerkova. Ona je navela da će svako ko bude pokrenuo pitanje promene Ustava imati podršku LSV i dodala da će ta stranka tražiti da Vojvodini bude garantovana sudska, zakonodavna i izvršna vlast.
 
(BILSV, 08.11.2012)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook