Neprihvatljiva koalicija DS i SNS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 30. 05. 2012. | Komentara: 0

Neprihvatljiva koalicija DS i SNS

NOVI SAD – Potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević istakla je za RTV Vojvodine da je za LSV neprihvatljiva koalicija Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, te da bi u tom slučaju Liga bila u opziciji.

Maja Sedlarević

Ocenila je da će novu Vladu Srbije verovatno formirati stranke demokratskog bloka.
– Mislim da je došlo vreme da Liberalno­demokratska partija uđe u vladu i preuzme deo odgovornosti – dodala je Sedlarevićeva.

(BILSV, 30. 05. 2012.)



Izjave | Nedelja, 23. 02. 2020. | Komentara: 0

Ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je više nego jasno da ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće po ugledu na demonstracije u Podgorici, samo što će podgorićka odbrana srpskih svetinja biti zamenjena beogradskom odbranom kosovskih svetinja.
Izjave | Subota, 22. 02. 2020. | Komentara: 0

Beogradski centralizam guši Srbiju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton odbacio je optužbe na račun LSV i koalicije Vojvođanski front kojoj pripada i dodao da niko u Srbiji ne vidi separatizam u Republici Srpskoj, „ali ga vide u Vojvodini gde separatizma nema“.
Iz medija | Subota, 22. 02. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za izbore

Ako želimo da razvijamo demokratiju, moramo biti svesni da jedino borba na izborima i u parlamentu može i sme da ukloni režim koji nam ne odgovara, a posle pobede na izborima, kad god se ona desila, imaćemo puno posla da izgradimo bolju Srbiju. Za sada je samo jedno jasno - alternativa izborima može biti samo ulično nasilje ili oružana borba. Da li smo spremni da građanima Srbije kažemo istinu?! - pita generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš u autorskom tekstu za nedeljnik „Vreme“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook