Nesposobni da podnesu ostavke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 01. 2014. | Komentara: 0

Nesposobni da podnesu ostavke

NOVI SAD - Pošto je danas ponedeljak i radni dan, direktor novosadskog Centra za socijalni rad Nenad Drašković i član Gradskog veća zadužen za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Bela Kurina, koji su vikend proveli na toplom a ostavili sedam žena danima na -10 stepeni na ulici, sada mogu lepo da podnesu ostavke, napomenuo je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.

LSV- Pokazuje se da su nesposobni ne samo da sprovedu odluku o nužnom smeštaju za beskućnice, nego da uz svu vlast koju imaju i moguću asistenciju policije zaštite sedam žena na temperaturama koje su opasne po život. Koleginicama i kolegama dvojice ljudi koji danas treba da, ako imaju časti, podnesu ostavke, sugerišemo da pronađu te jadne žene i da im, ako ništa drugo nisu u stanju, bar omoguće da provedu noć u Dnevnom boravku za smeštaj beskućnika ili u nekom drugom toplom objektu u vlasništvu Grada Novog Sada – ističe se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.

Nedopustivo je da zbog nedostatka dobre volje i koordinacije između nadležnih u gradu i Centra za socijalni rad žene noći provode na hladnim ulicama.

(BILSV, 27.01.2014)



Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Po 127. put zahtevamo, rešite problem protivgradne zaštite!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI po 127. put postavlja pitanje vlastima kada će rešiti problem protivgradne zastite.

Saopštenja | Nedelja, 23. 06. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani moraju da imaju ispravnu pijaću vodu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak, posle nestanka električne energije u nekoliko susednih zemalja, da „Srbija mora da ima struju“. 
Iz medija | Subota, 22. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Uskoro ćemo imati nove izbore, građani sve teže žive

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš izjavio je da je on zadovoljan rezultatima izbora. On je gostujući u emisiji „Politbiro“ istakao i da ne očekuje da će vlasti formirane nakon decembarskih i junskih izbora dočekati pun mandat, kako je najavljeno, jer su građani u sve težoj ekonomskoj situaciji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook