Nesposobni da podnesu ostavke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 01. 2014. | Komentara: 0

Nesposobni da podnesu ostavke

NOVI SAD - Pošto je danas ponedeljak i radni dan, direktor novosadskog Centra za socijalni rad Nenad Drašković i član Gradskog veća zadužen za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Bela Kurina, koji su vikend proveli na toplom a ostavili sedam žena danima na -10 stepeni na ulici, sada mogu lepo da podnesu ostavke, napomenuo je danas Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.

LSV- Pokazuje se da su nesposobni ne samo da sprovedu odluku o nužnom smeštaju za beskućnice, nego da uz svu vlast koju imaju i moguću asistenciju policije zaštite sedam žena na temperaturama koje su opasne po život. Koleginicama i kolegama dvojice ljudi koji danas treba da, ako imaju časti, podnesu ostavke, sugerišemo da pronađu te jadne žene i da im, ako ništa drugo nisu u stanju, bar omoguće da provedu noć u Dnevnom boravku za smeštaj beskućnika ili u nekom drugom toplom objektu u vlasništvu Grada Novog Sada – ističe se u saopštenju GrO LSV Novi Sad.

Nedopustivo je da zbog nedostatka dobre volje i koordinacije između nadležnih u gradu i Centra za socijalni rad žene noći provode na hladnim ulicama.

(BILSV, 27.01.2014)



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook