Nespremnost za suočavanja sa prošlošću najviše šteti građanima Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2019. | Komentara: 0

Nespremnost za suočavanja sa prošlošću najviše šteti građanima Srbije

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list Danas da će delegacija LSV i ove godine biti prisutna u Srebrenici.

LSV

- Ignorisanje najvećeg zločina na tlu Evrope posle završetka Drugog svetskog rata,  koji je od strane Haškog tribunala presuđen kao genocid, od strane vlasti i većine opozicionih stranaka, naročito od strane samoproklamovane prave opozicije, govori o tome da je suština politike u Srbiji nacionalistička. Nespremnost i nesposobnost najvećeg dela političke elite da se suoči sa događajima iz devedesetih i prizna zločine i greške koje su tada počinjeni najviše šteti Srbiji i njenim građanima – kazao je on.

(SzILSV, 11.07.2019)



Izjave | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Sprečiti da Vojvodina bude oštećena za 18 milijardi dinara

BEOGRAD – Šefica poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov zatražila je danas od predsednika Narodne skupštine Republike Srbije Nebojše Stefanovića odgovor na pitanje kada će se na pred poslanicima naći Predlog zakona o dopuni zakona o budžetskom sistemu, koji je republičkom parlamentu još 30. oktobra uputila Skupština AP Vojvodine.
Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.
Omladina LSV | Sreda, 07. 11. 2012. | Komentara: 0

Nenad Mišković novi predsednik Omladine LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Nenad Mišković izabran je za predsednika omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) Zrenjanin. Za njega je, na juče održanim izborima, glasalo dve trećine izašlih omladinaca, čime je ubedljivo pobedio tri protivkandidata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook