Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

Zrenjanin, 05. jula - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin apeluje na nadležne organe da istraže nestanak odbornice LSV Lukrecie Ursulesku i nudi svu pomoć i saradnju u tome.

LSV
 
Prema najnovijim saznanjima GrO LSV Zrenjanin, postoje indicije da je ona nestala, s obzirom na to da se danas nije pojavila na svom radnom mestu, ne nalazi se kod kuće i nije odgovarala na pozive koji su joj upućeni.
 
Sumnjamo da se ponavlja istorija iz 2000. godine, kada je otet Jan Svetlik, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Zrenjanin, kada je nasilnim putem prekrajana izborna volja građanki i građana i najoštrije osuđujemo ovakav vid ugrožavanja ljudskih prava i pokušaje narušavanja demokratije u Zrenjaninu.
 
Gradski odbor LSV Zrenjanin



Odbori LSV | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

U Bačkoj Topoli obeležavanje Dana borbe protiv fašizma

BAČKA TOPOLA - „Fašizam ovde neće proći" moto je tribine kojom će LSV u Bačkoj Topoli u sredu 9. novembra obeležiti Međunarodni dan borbe protiv fašizma, ksenofobije i antisemitizma - najavili su na današnjoj konferenciji za novinare predsednik Opštinske organizacije LSV Bačka Topola Karolj Vekonj i šef Izbornog štaba Opštinskog odbora LSV Bačka Topola Dejan Keresteš.
Najave | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Obeležavanje Dana borbe protiv fašizma u Bačkoj Topoli

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine organizovaće u sredu 9. novembra u 18 časova u bioskopskoj sali Doma kulture u Bačkoj Topoli, tribinu povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma, ksenofobije i antisemitizma.
Događaji | Utorak, 08. 11. 2011. | Komentara: 0

Med za Dečije selo

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović, zajedno sa predstavnicima Društva pčelara "Jovan Živanović", predao je danas 150 kilograma meda SOS Dečijem selu. Med su obezbedili članovi Društva pčelara, koji su učestvovali na Festivalu meda, održanom od 16. do 18. septembra u Novom Sadu, a kojem je Skupština grada pokrovitelj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook