Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 05. 07. 2012. | Komentara: 0

Nestala odbornica LSV u Zrenjaninu

Zrenjanin, 05. jula - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin apeluje na nadležne organe da istraže nestanak odbornice LSV Lukrecie Ursulesku i nudi svu pomoć i saradnju u tome.

LSV
 
Prema najnovijim saznanjima GrO LSV Zrenjanin, postoje indicije da je ona nestala, s obzirom na to da se danas nije pojavila na svom radnom mestu, ne nalazi se kod kuće i nije odgovarala na pozive koji su joj upućeni.
 
Sumnjamo da se ponavlja istorija iz 2000. godine, kada je otet Jan Svetlik, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Zrenjanin, kada je nasilnim putem prekrajana izborna volja građanki i građana i najoštrije osuđujemo ovakav vid ugrožavanja ljudskih prava i pokušaje narušavanja demokratije u Zrenjaninu.
 
Gradski odbor LSV Zrenjanin



Forum žena LSV | Četvrtak, 07. 07. 2011. | Komentara: 0

Saradnja političarki, sindikalki i žena iz NVO

NOVI SAD - Drugog dana seminara u organizaciji Sekcije žena Granskog sindikata hemije, nemetala, energetike i rudarstva "Nezavisnost", na temu "Ženski lobi " saradnja političarki, sindikalki i žena iz NVO" govorila je Ana Kandić, trenerica Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine.
Izjave | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Očekujemo podršku za izmene zakona o lustraciji

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine novembra prošle godine dostavila je Skupštini Republike Srbije predlog za izmenu Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava (Zakona o lustraciji), kojim bi se važenje tog akta koji praktično nije ni zaživeo, sa 10 produžilo na 20 godina, ali do danas to nije stiglo na dnevni red parlamenta.
Izjave | Sreda, 06. 07. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Razgovori idu teško, spori su i naporni

NOVI SAD - Tekst zakona o javnoj svoji trebalo bi do 15. jula da bude upućen Vladi Srbije, a najveća teškoća u izradi tog propisa je pitanje svojine Vojvodine, rekao je danas predsednik radne grupe za izradu tog zakona Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook