Niko neće u javna preduzeća?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 24. 07. 2013. | Komentara: 0

Niko neće u javna preduzeća?

IRIG - Činjenica da je za mesto direktora Javnog preduzeća "Komunalac" u Irigu pristigla samo jedna kandidatura, dovoljno govori o stepenu letargije u kojem se nalazimo, ocenio je u izjavi za Sremske novine predsednik Komisije za imenovanja Goran Veselinović. 

On kaže da je svestan činjenice da ljudi misle da su konkursi namešteni i da svojim nepojavljivanjem eventualno štite svoj integritet, ali se pri tome zaboravlja da samim činom konkurisanja kandidati ostvaruju pravo da učestvuju u čitavom procesu, da proveravaju zapisnike i tako se zaštite od svake neprijatnosti.
Shodno ovakvom stanju, novi direktor "Komunalca" biće, po svemu sudeći doskorašnji vršilac dužnosti Jovan Dobrota koji je jedini u Zakonom predviđenom roku uredno podneo potrebnu dokumentaciju.

Veselinović je dodao da ništa bolja nije bila situacija ni po pitanju opštinskog Konkursa za primanje pripravnika tehničara organizacije rada za Odeljenje za izgrađene površine, puteve i objekte, odnosno pripravnika u Sektoru za finansijsko poslovanje.
(BILSV, 24. 07. 2013)



Izjave | Nedelja, 28. 05. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vučević na čelu SNS-a - Vučić posle Vučića

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI Bojan Kostreš ocenio je da izbor nekadašnjeg gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za predsednika Srpske napredne stranke (SNS) zapravo može da se sažme u rečenicu „Vučić posle Vučića“.
Saopštenja | Subota, 27. 05. 2023. | Komentara: 0

Liga socijaldemokrata Vojvodine od danas imenu stranke dodala i reč VOJVOĐANI

Članice i članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine doneli su danas u Novom Bečeju odluku o pokretanju procedure izmene Statuta kojom se menja ime stranke u Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Petak, 26. 05. 2023. | Komentara: 0

LSV: Ustavna žalba protiv Salapure, Domjeskova i Sakalaša

Liga socijaldemokrata Vojvodine podneće Ustavnom sudu Srbije Ustavnu žalbu protiv gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure, načelnika Gradske uprave grada Zrenjanina Nenada Domjeskova i pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žolta Sakalaša zbog kršenja Ustava, i to u delu koji reguliše nadležnosti Autonomne Pokrajine Vojvodine po pitanju upotrebe i načina isticanja pokrajinskih simbola.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook