Novaković nije iskoristio priliku da pomogne JP SPC "Vojvodina"

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 09. 10. 2018. | Komentara: 0

Novaković nije iskoristio priliku da pomogne JP SPC "Vojvodina"

Novi Sad, 09. oktobar 2018 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine ponovo poručuje da, dok je nas, JP SPC „Vojvodina“ neće biti srušen.

LSV

Dok je Lige socijaldemokrata Vojvodine tako nešto neće i ne može da se dogodi.

Zato, još jednom, pozivamo predstavnike pojedinih opozicionih partija, a pre svega poverenika Narodne stranke Borislava Novakovića, da prestanu sa uzbunjivanjem javnosti i nekakvom „odbranom“ Spensa, kao i da umesto pukog političkog marketinga ponude konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

Građani Novog Sada nemaju amneziju i pamte da je u vreme dok je bio na čelu Novog Sada, Borislav Novaković imao veliku priliku da učini mnogo toga za JP SPC “Vojvodina” i reši ili predupredi brojne probleme sa kojima se Spens dugo suočava.

Nažalost, umesto JP SPC “Vojvodina”, na listi njegovih prioriteta je bio odbojkaški klub u kojem je istovremeno bio predsednik.

Ako već politička korektnost izostaje, očekujemo da kod Novakovića proradi barem trunka ljudskog poštenja i da svoj opozicioni identitet gradi na nečemu što je istina, umesto da u odsustvu političkih ideja veštački pravi problem tamo gde ga nema.

Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Aleksandar Kravić




Odbori LSV | Utorak, 24. 07. 2012. | Komentara: 0

Vlast odbila da glasa o elementarnoj nepogodi

TEMERIN - Lokalna vlast u Temerinu odbila je inicijativu Opštinskog odbora LSV da se na teritoriji opštine proglasi elementarna nepogoda zbog suše i da se pomogne poljoprivrednicima, a da se novac za to obezbedi tako što će broj članova gradskog veća sa postojećih 10 biti smanjen na zakonski minumim od pet.
Odbori LSV | Utorak, 24. 07. 2012. | Komentara: 0

Nastavak zloupotreba zrenjaninskih institucija

ZRENJANIN - Član Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Predrag Perkić podsetio je na današnjoj konferenciji za novinare na, kako je ocenio, nastavak zloupotreba institucija građanki i građana Zrenjanina.
Izjave | Ponedeljak, 23. 07. 2012. | Komentara: 2

Vučić je imao robijašku košulju za Dinkića

BEOGRAD - Gospodine Vučiću, gde su nestali ukradeni glasovi koje ste džakovima donosili? Gde je Tomislav Nikolić stekao svoje univerzitetsko obrazovanje, zapitala je danas na konstitutivnoj sednici Narodne skupštine Republike Srbije poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook