Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Igor Novaković ponovo je izabran za predsednika Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.
LSV



Na redovnoj Izbornoj skupštini novosadskog odbora LSVO, za potpredsednike su izabrani Marijana Bijelić i Rade Maleš. Ovom prilikom izabrano je i 13 članica i članova Gradskog odbora te, uz rukovodstvo, ovo telo broji 16 članica i članova.

Nakon izbora, Igor Novaković se zahvalio na ukazanom poverenju, istakavši da je u prethodnom periodu postojala odlična saradnja i da mu je zadovoljstvo da ponovo predstavlja GrO LSVO Novi Sad.

Novosadski omladinci su podržali kandidaturu Nenada Miškovića za predsednika LSVO, a za potpredsednike/ce Vladimira Ivančevića, Bojanu Begović i Vladana Keljevića. Za članove i članice Foruma LSVO predloženi su Rade Maleš, Marijana Bijelić, Aleksandar Borbaš, Marko Ralić-Grujić, Nenad Mihajlović, Nenad Vezmar i Noori Pal Al-Baiati
 
(BILSV, 04.06.2014)



Izjave | Utorak, 10. 05. 2011. | Komentara: 0

Veliki značaj obeležavanja Dana Evrope

ZRENJANIN - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton istakao je na današnjoj konferenciji za novinare na veliki značaj obeležavanja 9.maja, Dana Evrope, koji je LSV i ove godine propratila nizom akcija i uličnih performansa, u koje se uključio veliki broj građanki i građana širom čitave Vojvodine.
Događaji | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Prva regionalna sednica Parlamenta mladih Srbije u Skupštini APV

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine danas je održana prva regionalna sednica Evropskog parlamenta mladih Srbije, na kojoj je učestvovalo oko 50 srednjoškolaca. Među učesnicima današnjeg zasedanja Evropskog parlamenta mladih bili su učenici novosadskih gimnazija Jovan Jovanović Zmaj, Isidora Sekulić, Laza Kostić, Karlovačke gimnazije i učenici srednjih škola Isidor Bajić, Elektro-tehničke i Ekonomske škole u Novom Sadu.
Izjave | Ponedeljak, 09. 05. 2011. | Komentara: 0

Bez razgovora o pokrajinskim izborima

NOVI SAD - Komentarišući najave da bi pokrajinski izbori mogli biti raspisani u septembru ili decembru, odvojeno od republičkih, potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević, koja je i potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, rekla je za Dnevnik da ne očekuje izbore u Pokrajini pre proleća 2012. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook