Novogodišnji koktel za volontere i volonterke LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 27. 12. 2011. | Komentara: 0

Novogodišnji koktel za volontere i volonterke LSV

NOVI SAD – U prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu danas je održan novogodišnji koktel za volontere i volonterke koji su učestvovali u akcijama LSV.

Volonteri koktel

Njih je pozdravio sekretar Sekretarijata Glavnog odbora LSV Goran Veselinović koji im se u ime svih zaposlenih u Sekretarijatu zahvalio na pomoći i saradnji.

- Posla je bilo i biće ga i dalje. Naša želja je da negujemo volonterizam pošto se pokazalo koliko se lakše radi kad nas je više  – rekao je Veselinović, napominjući da je posebno važno što su volonteri i volonterke različitog uzrasta i pola.

- Svaka vaša pomoć je dobrodošla i ovaj susret je naš način da vam se bar malo zahvalimo na svemu – rekao je on, uručujući volenterima I volonterkama prigodne poklone.

(BILSV, 27.12.2011.)



Izjave | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Sprečiti da Vojvodina bude oštećena za 18 milijardi dinara

BEOGRAD – Šefica poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov zatražila je danas od predsednika Narodne skupštine Republike Srbije Nebojše Stefanovića odgovor na pitanje kada će se na pred poslanicima naći Predlog zakona o dopuni zakona o budžetskom sistemu, koji je republičkom parlamentu još 30. oktobra uputila Skupština AP Vojvodine.
Izbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Podršku zatražilo i šestoro kandidata za potpredsednike

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je juče da su za sada Nenad Čanak i Emil Fejzulahi jedini kandidati za predsednika stranke koji su od lokalnih stranačkih odbora zatražili podršku.
Omladina LSV | Sreda, 07. 11. 2012. | Komentara: 0

Nenad Mišković novi predsednik Omladine LSV Zrenjanin

ZRENJANIN - Nenad Mišković izabran je za predsednika omladine Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) Zrenjanin. Za njega je, na juče održanim izborima, glasalo dve trećine izašlih omladinaca, čime je ubedljivo pobedio tri protivkandidata.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook