O planu SNS tek kad nam bude prezentovan

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 05. 07. 2014. | Komentara: 0

O planu SNS tek kad nam bude prezentovan

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine želi da vidi plan Srpske napredne stranke za nastanak koncentracione vlade koji je najavio Goran Knežević, rekao je za RTV potpredsednik LSV i predsednik poslaničkog kluba Lige u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški.

LSV

On je istakao da bi ipak u koncentracionoj vladi trebala da bude i Demokratska stranka.
 
- O programu SNS ćemo moći preciznije da se izjasnimo onda kada nam i ako nam bude prezentovan. A mi smo i ranije rekli da smo spremni svima da predstavimo svoj program i da smo spremni da saslušamo tuđe. Rekli smo i kada je predsednik pokrajinske skupštine gospodin Pastor najavio mogućnost formiranja koncentracione vlade da to jeste ideja koju vredi razmatrati, s tim da je to pre svega pitanje za SNS i DS – istakao je Bogaroški.
 
(BILSV,05.07.2014)



Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: LSV insistira na otvaranju kancelarije Vojvodine u Briselu još od usvajanja Statuta

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da je LSV na otvaranju kancelarije u Briselu insistirala od usvajanja Statauta AP Vojvodine.
Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Iz medija | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: U petak sastanak Čanka i Cvetkovića

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastaće se u petak s premnjerom Srbije. Mirkom Cvetkovićem od koga će zatražiti pokretanje procesa donošenja zakona o imovini i prihodima Vojvodine, potvrdio je Dnevniku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš. On je kazao da do ovog sastanka dolazi nakon incijative Lige, koja je pre dva meseca najavila pritisak na republičke organe vlasti za donošenje ovih zakona.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook