Obeležen Dan zaljubljenih

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 14. 02. 2012. | Komentara: 0

Obeležen Dan zaljubljenih

NOVI SAD - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad oragnizovao je uličnu akciju kojom je obeležio 14. februar, Dan zaljubljenih.

Omladina LSV

Akcija je bila simboličnog karaktera i ovom prilikom omladinke i omladinici su delili poklone za zaljubljene, kondome upakovane u srca. Kako je naveo predsednik novosadske Omladine LSV Dejan Bibić, članice i članovi GrO LSV Novi Sad okupili su se kako i malim gestom podsetili sugrađanke i sugrađane da su upravo sitnice ono što čini dan.

- Ovo nije neka velika akcija, niti nam je bila želja da pravimo nešto pompezno. Samo smo hteli da na simpatičan način podsetimo Novosađanke i Novosađane na značenje ovog datuma i, uz poklon koji im dajemo, navedemo i na razmišljanje o sigurnosti- rekao je Bibić.

(BILSV, 14.02.2012.)



Iz medija | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš predao premijeru radnu verziju zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Današnja Politika piše da je juče kasno popodne u kabinet premijera Mirka Cvetkovića stigao je predlog radne verzije zakona o javnoj svojini. Kako se navodi čitav posao završio je predsedavajući Radne grupe i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš koji sam tekst nije usaglašavao sa članovima Radne grupe već sa sagovornicima koje su delegirale članice vladajuće koalicije.
Odbori LSV | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski ligaši u akciji

ZRENJANIN - Dragan Nedeljkov, predsednik IO GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj decentralizacije kulture i potrebu da se raznovrsni sadržaji, namenjeni, pre svega najmlađima, održavaju i u manjim naseljenim mestima. Dobar primer za to je i najnovija akcija LSV, pod nazivom "Deca su budućnost".
Izjave | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Vlada u četvrtak raspravlja o javnoj svojini

NOVI SAD - Predsednik Radne grupe za izradu zakona o javnoj svojini Bojan Kostreš izjavio je danas za Radio-televiziju Vojvodine da je radna verzija zakona završena, da je predata je premijeru Cvetkoviću i da bi o tom dokumentu Vlada Srbije trebalo da raspravlja u četvrtak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook