Obijene prostorije LSV u Debeljači

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 09. 01. 2015. | Komentara: 0

Obijene prostorije LSV u Debeljači

KOVAČICA - Nepoznati počinioci obili su tokom noći prostorije Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Debeljači i ukrali računar, saopštio je danas Opštinski odbor LSV Kovačica.

LSV

Policija je danas obavila uviđaj, a Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje da počinioci što pre budu pronađeni i uhapšeni, a ukradeni računar vraćen.
 
Ligaši podsećaju da je prethodnih godina zabeleženo gotovo 30 nasrtaja na prostorije LSV u Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Čoki, Beočinu, Sremskim Karlovcima, Baču i Rumi.
 
Policija je svaki put  redovno obaveštena, a počinioci su pronađeni jedino u Sremskim Karlovcima gde su rasvetljena dva od tri napada na prostorije LSV.
 
- Liga socijaldemokrata Vojvodine i ovog puta poziva nadležne državne organe da pronađu i kazne počinioce, da pokažu da nasilje ne može biti metod političke borbe i da država garantuje bezbednost svim svojim građanima bez obzira na njihovu političku pripadnost – ističe se u saopštenju OO LSV Kovačica.
 
(BILSV, 09.01.2015)



Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".
Saopštenja | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Delegacija LSV - VOJVOĐANI na komemoraciji u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI boravila je danas u Bosni i Hercegovini na komemoraciji povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici.
Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook