A šta je sa investicijama u Rafineriju nafte Novi Sad?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 12. 10. 2015. | Komentara: 0

A šta je sa investicijama u Rafineriju nafte Novi Sad?

NOVI SAD, 12. oktobar - Otvaranje punionice komprimovanog prirodnog gasa na jednoj NIS-ovoj benzinskoj pumpi je investicija koja u potpunosti odražava nivo toliko spominjanih promena kako u gradu, tako i u državi.
 
LSV
Prošlo je tri godine otkako je planirano otvaranje novih pogona u Rafineriji nafte Novi Sad. Ta modernizacija, najavljivana kada je NIS poklonjen Ruskoj Federaciji, trebalo je da donese nova radna mesta u novosadskoj Rafineriji.
 
Krajnje je vreme da generalni direktor NIS-a jasno kaže da li će tog posla i tih radnih mesta biti, ili je tačno da je našu rafineriju „pustio niz vodu“ i da je smanjenje broja zaposlenih trajno opredeljenje te kompanije, a da će se buduće investicije meriti brojem točilica za gorivo.
 
 
 
Gradski odbor
Lige sociajldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 
Odbori LSV | Utorak, 30. 07. 2024. | Komentara: 0

U Novom Sadu i Vojvodini nema mesta za mržnju!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva hitno privođenje pravdi i kažnjavanje osoba koje su sinoć napale i vređale građane islamske veroispovesti u Novom Sadu.
Odbori LSV | Utorak, 23. 07. 2024. | Komentara: 0

Hitno pronaći i procesuirati odgovorne za nacionalističke incidente u Pančevu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI izražava duboku zabrinutost i osudu povodom pojave uvredljivih i nacističkih grafita na više lokacija u Pančevu, uključujući i dečije igralište kod Tehničke škole „23. maj”. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook