Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma juče je, povodom 16. i 17. oktobra, Svetskog dana hrane i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, organizovao akciju kuvanja i podele hrane korisnicima narodne kuhinje Crvenog krsta u Rumi.

LSV Ruma

Kao jednu od akcija pod nazivom "Široko srce kao ravnica", članovi OO LSV Ruma spremali su kuvani obrok za korisnike narodne kuhinje u Rumi. Skuvano je 450 obroka za isto toliko korisnika, podeljeno preko 1000 kiflica, što slatkih, što slanih, koje su pripremile domaćice iz Rume. OO LSV Ruma ovom akcijom je hteo da ukaže na sve veći broj siromašnih sugrađana, kojima se svakodnevno, na dodatnu egzistencijalnu muku, nameću i nova poskupljenja i nove takse opštinskih vlasti.

(BILSV, 17. 10. 2011.)




Odbori LSV | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast već udarila po leđima Zrenjaninaca

ZRENJANIN - Potpredsednik Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Vladimir Milošev upozorio je na današnjoj konferenciji za novinare da će želja za vlašću trenutne koalicije dovesti do novih izmišljanja funkcionerskih i radnih mesta, jer se, kako je ocenio, na taj način podmićuju koalicioni partneri i čuva ionako krhka većina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 08. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninci podržali održavanje Dana piva

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je ovog vikenda akciju „Dani piva – DA“ tokom koje je prikupljano nekoliko stotina potpisa podrške Zrenjaninki i Zrenjaninaca da se manifestacija „Dani piva“ i dalje organizuje.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 08. 2012. | Komentara: 0

Ponovo kršeni zakoni u zrenjaninskoj skupštini

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i bivši predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton upozorio je funkcionere koji su sada na pozicijama u lokalnoj samoupravi Zrenjanina da nezakonitostima ne mogu daleko dogurati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook