Aktivisti Lige u svakom delu Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 06. 04. 2016. | Komentara: 0

Aktivisti Lige u svakom delu Novog Sada

NOVI SAD – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad tokom izborne kampanje stranačkim kombijem za potrebe uličnog aktivizma dnevno obilazi šest lokacija u gradu, a predsednik Izvršnog odbora LSV Novi Sad Robert Kolar kaže za Radio 021 da tokom četrdesetodnevne kampanje ima kako dobro, tako i slabo posećenih termina.



– Imamo zaista dobro posećenih štandova, ali i onih na kojima interesovanje ili frekvencija građana nije velika. Nismo se vodili time, nego da budemo u svakom delu grada i da svi koji žele da razgovaraju sa nama imaju priliku da nas vide. Zainteresovanost građana je različita, od onih koji ne žele da imaju dodira sa nama, preko onih koji su vrlo zainteresovani da razgovaraju, do onih koji ne žele da imaju veze s političkim životom uopšte, ali priznajem da nema tenzija i nema neprijatnih situacija – kaže Kolar.


(BILSV, 06. 04. 2016)



Odbori LSV | Utorak, 17. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traže od gradonačelnika Zrenjanina sednicu skupštine o Linglongu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zahtev zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri da inicira održavanje sednice gradske skupštine o radu fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Petak, 13. 09. 2024. | Komentara: 0

Iniciramo održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina povodom Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI iniciraće održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina na temu rada kineske fabrike guma Linglong.
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad: Zdravlje i bezbednost učenika moraju biti prioritet!

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad izražava duboku zabrinutost zbog aktuelnih problema s kojima se suočavaju učenici i nastavnici u školama širom Srbije, a koje je preneo i N1 u svom tekstu od 4. septembra 2024. godine. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook