Bačka Topola je predugo talac nerada i unutarstranačkih prepucavanja SVM

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 12. 2014. | Komentara: 0

Bačka Topola je predugo talac nerada i unutarstranačkih prepucavanja SVM

BAČKA TOPOLA - Opštinska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola traži raspisivanje novih lokalnih izbora zbog katastrofalnih rezultata lokalne vlasti i činjenice da su funkcioneri i funkcionerke odgovorni za takvo stanje sada zamenjeni još nesposobnijim partijskim kolegama.

LSV
- Činjenica da je predsednica opštine Bačka Topola Melinda Kokai Mernjak sa svojim saradnicima i najvišim funkcionerima Opštinske organizacije SVM podnela ostavku nakon bruke sa ogromnim stimulacijama koje su isplaćivane, ovih dana se pokušava predstaviti kao nekakav principijelan gest na poziv partijskog šefa Ištvana Pastora, a ne kao logična posledica zbog otimačine u opštini koja se guši u problemima i nedostatku novca za elementarne potrebe – navedeno je u saopštenju OO LSV Bačka Topola.

Oni ukazuju da od izbora 2008. godine, kada je SVM preuzela da sama vodi ovu opštinu, ne postoji nijedan segment života stanovnika Bačke Topole koji zavisi od lokalne samouprave, a da se može pohvaliti. Isto tako, tačno je i da se u ovoj opštini nije moglo ništa ni učiniti, a da za to nije postojalo odobrenje ili saglasnost Predsedništva i predsednika Saveza vojvođanskih Mađara.

- Zato, bilo kakav pokušaj da se kadrovi Saveza vojvođanskih Mađara koje su njihovo Predsedništvo i predsednik okvalifikovali kao nesposobne sada zamene drugim funkcionerima i funkcionerkama iz njihovih redova, a koji do sada nisu bili dovoljno dobri da budu vlast,  građanima Bačke Topole ne obećava ništa dobro. Bačka Topola je predugo talac nerada i unutarstranačkih prepucavanja u Savezu vojvođanskih Mađara – zaključuje se u saopštenju OO LSV Bačka Topola.

(BILSV, 11.12.2014)




Odbori LSV | Petak, 20. 09. 2024. | Komentara: 0

Građani Zrenjanina plaćaju kaznu zbog burazersko-kumovskog poslovanja SNS-a i gradonačelnika Salapure

Javnost Zrenjanina juče je saznala da je Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki poništila postupak javne nabavke radova na uređenju poljoprivrednog zemljišta, koji je Grad Zrenjanin raspisao 17. jula, a čija je vrednost 82,5 miliona dinara bez PDV-a.
Odbori LSV | Utorak, 17. 09. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI traže od gradonačelnika Zrenjanina sednicu skupštine o Linglongu

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas zahtev zrenjaninskom gradonačelniku Simi Salapuri da inicira održavanje sednice gradske skupštine o radu fabrike guma „Linglong“.
Odbori LSV | Petak, 13. 09. 2024. | Komentara: 0

Iniciramo održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina povodom Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI iniciraće održavanje vanredne sednice Skupštine grada Zrenjanina na temu rada kineske fabrike guma Linglong.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook