Čime su građani zaslužili ovu bezobzirnost?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 12. 02. 2016. | Komentara: 0

Čime su građani zaslužili ovu bezobzirnost?

SRBOBRAN – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Srbobran saopštio je danas da se u toku noći u ovom mestu dogodio akcident u kom se sirova nafta izlivala iz kamiona na deonici puta dužine oko sedam kilometara.

 
- Od jutros se Srbobranom i Turijom širi smrad nafte, a putevi proklizavaju. Postavlja se pitanje čime su građani opštine Srbobran zaslužili da moraju trpe ovakve posledice tuđe bezobzirnosti? Da li je naftna renta, koja je iz godine u godinu sve manja, dovoljna cena za sve probleme koje NIS Gaspromnjeft pravi u ovoj sredini? Da li su dva miliona dinara na konkursima dovoljna da zažmurimo i poverujemo da su oni društveno odgovorna firma? – navedeno je u saopštenju srbobranskog odbora LSV.
 
Oni navode da Liga socijaldemokrata Vojvodine neće odustati od zahteva da se Energetski sporazum sa Ruskom Federacijom raskine, da se Vojvodini vrati naš Naftagas i da se zaštite interesi Republike Srbije, AP Vojvodine i svake opštine koja kao Srbobran trpi nesagledivu štetu.

(BILSV, 12.02.2016)



Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. 
Odbori LSV | Subota, 16. 09. 2023. | Komentara: 0

Begović: Opozicija će pobediti na lokalnim izborima u Zrenjaninu!

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Bojana Begović zatražila je da se hitno objave imena napadača na Predraga Voštinića, građanskog aktivistu iz Kraljeva, koji je napadnut pre nekoliko dana. Ona je na 18. po redu protestnom skupu „Zrenjanin protiv nasilja“, koji je nazvala slobodnom zonom, navela da su svi koji su došli odabrali da budu slobodni. 
Odbori LSV | Sreda, 06. 09. 2023. | Komentara: 0

Ljudima u selima obezbediti adekvatnu zdravstvenu zaštitu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani zahteva da se problem dostupnosti primarne zdravstvene zaštite ljudima koji žive u seoskim sredinama u Zrenjaninu reši.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook