Da li su naša deca bezbedna u školama?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 04. 02. 2017. | Komentara: 0

Da li su naša deca bezbedna u školama?

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine izražava zabrinutost zbog uslova u kojima se zrenjaninska deca školuju i zahteva da se utvrdi odgovornost za to što je pao plafon u Osnovnoj školi “Dr Jovan Cvijić”.

LSV

LSV podseća da su u četvrtak, 2. februara, u večernjim časovima roditelji obavešteni da  sledećeg dana neće biti nastave u toj zrenjaniskoj školi uz obrazloženje da su razlog tehnički problemi. Narednog dana se ispostavilo da je pao plafon u delu škole i da je inspekcija koja je izašla na lice mesta naložila sanaciju.

Nakon toga je na sajtu škole postavljena informacija da ni 6. februara neće biti nastave zbog bezbednosti.

Zvaničnog saopštenja sa objašnjenjima nema, pa stoga LSV pita školu, školsku upravu i lokalnu vlast: šta se dogodilo u školi, da li je neko povređen, koliko će trajati sanacija?

LSV pita i u kakvim uslovima deca imaju nastavu, smatrajući da bezbednost đaka na prvom mestu te je nedopustivo da dođe do situacije da padne plafon u jednoj osnovnoj školi.

(BILSV, 04.02.2017)




Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 01. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninski Ligaši traže pomoć od Vlade Republike Srbije

ZRENJANIN – Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina apelovala je na predstavnike Vlade Republike Srbije da se uključe u rešavanje problema sa pijaćom vodom i u Zrenjaninu, gde je voda iz gradskog vodovoda zabranjena za piće od 2004. godine, zbog prekomerne koncentracije arsena.
Odbori LSV | Nedelja, 05. 01. 2014. | Komentara: 0

Neko da odgovara za zloupotrebu vozila komunalnih preduzeća

NOVI SAD, 05. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je 31. decembra podneo zahtev Policijskoj upravi u Novom Sadu za dostavljanje zapisnika o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je 25. novembra, prema navodima medija, u kasnim noćnim satima i van radnog vremena učestvovalo luksuzno vozilo JKP „Lisje“.
Odbori LSV | Utorak, 31. 12. 2013. | Komentara: 0

Liga najozbiljnija opoziciona stranka

ZRENJANIN - Predsednik GrO LSV Zrenjanin Vladimir Tešić ocenio je danas da je očigledan dokaz da se ligaši i ligašice nisu uljuljkali dok je LSV bila partija koja je učestvovala u vlasti, to što su beskompromisno kritikovali zrenjaninsku vlast i pokazali se kao najozbiljnija opoziciona stranka.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook