Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 10. 10. 2015. | Komentara: 0

Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

FARKAŽDIN - Danas je u Farkaždinu organizovana šetnja sa 100 zastava Vojvodine. Prema rečima organizatora iz Mesnog odbora LSV, šetnju su organizovali zato da bi pokazali da su i ovakva manja mesta poput Farkaždina "isto tako Banat i Vojvodina kao što su to i veliki gradovi".

LSV 

Iako članice i članovi MO LSV Farkaždin kažu da je današnja šetnja samo početak, skup u Farkaždinu bio je, po oceni prisutnih, više nego impresivan, Tome u prilog osim izuzetne atmosfere i dobrog druženja ligašica i ligaša, govori i obraćanje Dušana Jakovljeva, predsednika Političkog saveta LSV okupljenima. 

- Farkaždin je oduvek u Vojvodini, a danas je Vojvodina u Farkaždinu, rekao je Jakovljev. Podsetimo,šetnje sa vojvođanskim zastavama su do sada organizovane u Zrenjaninu, Novom Sadu, Subotici, Kikindi i Žablju.   


(BILSV, 10.10.2015.)



Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2013. | Komentara: 0

Posle inicijative LSV, nastavljeno renoviranje škole u Drljanu

BEČEJ –Četiri meseca nakon što je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej podneo inicijativu da se nastavi sa renoviranjem osnovne škole i vrtića u Drljanu, koje je prekinuto pre nekoliko godina, radovi su počeli.
Odbori LSV | Utorak, 19. 03. 2013. | Komentara: 0

Vlast u Zrenjaninu pravi lakrdiju od Skupštine

ZRENJANIN - Ni osam meseci nije bilo dovoljno vladajućoj koaliciji koju čine Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i neki odbornici, koji su pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima promenili svoja stranačka uverenja, da počnu da se bave rešavanjem problema u Zrenjaninu i prigradskim naseljima - ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare odbornik LSV u Skupštini grada Zrenjanina Dragan Nedeljkov.
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

VRŠAC – Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vršac jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo ovog odbora, saopštio je ovaj odbor Lige.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook