Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 10. 10. 2015. | Komentara: 0

Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

FARKAŽDIN - Danas je u Farkaždinu organizovana šetnja sa 100 zastava Vojvodine. Prema rečima organizatora iz Mesnog odbora LSV, šetnju su organizovali zato da bi pokazali da su i ovakva manja mesta poput Farkaždina "isto tako Banat i Vojvodina kao što su to i veliki gradovi".

LSV 

Iako članice i članovi MO LSV Farkaždin kažu da je današnja šetnja samo početak, skup u Farkaždinu bio je, po oceni prisutnih, više nego impresivan, Tome u prilog osim izuzetne atmosfere i dobrog druženja ligašica i ligaša, govori i obraćanje Dušana Jakovljeva, predsednika Političkog saveta LSV okupljenima. 

- Farkaždin je oduvek u Vojvodini, a danas je Vojvodina u Farkaždinu, rekao je Jakovljev. Podsetimo,šetnje sa vojvođanskim zastavama su do sada organizovane u Zrenjaninu, Novom Sadu, Subotici, Kikindi i Žablju.   


(BILSV, 10.10.2015.)



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Akcija Stop fašizmu u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu sutra, 09. novembra 2012. godine, kada se obeležava Međunarodni dan borbe protiv fašizma i antisemitizma, organizuje akciju „Stop fašizmu“.
Odbori LSV | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

ZRENJANIN - Član Saveta za sport Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški rekao je na konferenciji za novinare da je vođenje Saveza otežano, jer se njegov rad blokira i ignoriše, a sredstva se teško dobijaju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 11. 2012. | Komentara: 0

Šibul: Pijaca u centru Kikinde biće kao Limanska u Novom Sadu

KIKINDA – Direktor najmlađeg javnog preduzeća u kikindskoj opštini „Gradsko zelenilo i pijace“ Miloš Šibul rekao je za „Dnevnik“ da je to preduzeće u prethodnoj godini poslovalo pozitivno, a da zaposleni održavaju javne površine u gradu i vode računa o pijacama. On je istakao da se najveća pijaca nalazi u centru grada, te da je na tom prostoru i najviše problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook