Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 10. 10. 2015. | Komentara: 0

Danas je
Vojvodina u
Farkaždinu!

FARKAŽDIN - Danas je u Farkaždinu organizovana šetnja sa 100 zastava Vojvodine. Prema rečima organizatora iz Mesnog odbora LSV, šetnju su organizovali zato da bi pokazali da su i ovakva manja mesta poput Farkaždina "isto tako Banat i Vojvodina kao što su to i veliki gradovi".

LSV 

Iako članice i članovi MO LSV Farkaždin kažu da je današnja šetnja samo početak, skup u Farkaždinu bio je, po oceni prisutnih, više nego impresivan, Tome u prilog osim izuzetne atmosfere i dobrog druženja ligašica i ligaša, govori i obraćanje Dušana Jakovljeva, predsednika Političkog saveta LSV okupljenima. 

- Farkaždin je oduvek u Vojvodini, a danas je Vojvodina u Farkaždinu, rekao je Jakovljev. Podsetimo,šetnje sa vojvođanskim zastavama su do sada organizovane u Zrenjaninu, Novom Sadu, Subotici, Kikindi i Žablju.   


(BILSV, 10.10.2015.)



Odbori LSV | Utorak, 28. 08. 2012. | Komentara: 0

Nova vlast već udarila po leđima Zrenjaninaca

ZRENJANIN - Potpredsednik Izvršnog odbora Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Vladimir Milošev upozorio je na današnjoj konferenciji za novinare da će želja za vlašću trenutne koalicije dovesti do novih izmišljanja funkcionerskih i radnih mesta, jer se, kako je ocenio, na taj način podmićuju koalicioni partneri i čuva ionako krhka većina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 08. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninci podržali održavanje Dana piva

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je ovog vikenda akciju „Dani piva – DA“ tokom koje je prikupljano nekoliko stotina potpisa podrške Zrenjaninki i Zrenjaninaca da se manifestacija „Dani piva“ i dalje organizuje.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 08. 2012. | Komentara: 0

Ponovo kršeni zakoni u zrenjaninskoj skupštini

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine i bivši predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton upozorio je funkcionere koji su sada na pozicijama u lokalnoj samoupravi Zrenjanina da nezakonitostima ne mogu daleko dogurati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook