Direktor Barac da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 07. 03. 2014. | Komentara: 0

Direktor Barac da podnese ostavku

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva da Nenad Barac, direktor Slobodne carinske zone i odbornik vladajuće većine u Skupštini grada Novog Sada, podnese ostavku zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao pod dejstvom alkohola i tom prilikom ozbiljno povredio dvoje sugrađana.

LSVAko kojim slučajem to odbije da učini, zahtevamo od gradonačelnika da založi sav svoj autoritet da inicira njegovu smenu i tako zaštiti ugled Grada.

Ovo nije prvi put da se službena vozila koriste u privatne svrhe. I ne samo što se zloupotrebljavaju na taj način, već se i koriste bahato.

Podsećamo da je i službeni automobil JKP „Lisje“ slupan oko Nove godine, da je službeni automobil JP „Urbanizam“ dignut u vazduh, a da je službeni automobil JKP „Stan“ nestao.

Nedopustivo je da bilo koji direktor, odbornik i gradski funkcioner uopšte vozi pod dejstvom  alkohola, a kamoli da to čini vozeći automobil gradskog preduzeća. Takođe je nedopustivo i da zbog alkoholizma, bahatosti i kriminala gradskih funkcionera stradaju građani.

Krajnji je trenutak da se Grad tim povodom oglasi.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Nedelja, 10. 02. 2019. | Komentara: 0

Borba Vase Stajića za Vojvodinu nije zaboravljena

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine položila je danas venac kod spomenika Vasi Stajiću, istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku, povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.
Odbori LSV | Subota, 09. 02. 2019. | Komentara: 0

Zbog neregularnih uslova LSV neće učestvovati na izborima MZ u Novom Bečeju

Liga socijaldemokrata Vojvodine će bojkotovati predstojeće izbore za članove Saveta mesne zajednice Novi Bečej, jer ne želi da učestvuje ni na jednim izborima na kojima su neregularni uslovi. Učesnici ovih izbora nemaju ravnopravne uslove jer Srpska napredna stranka nije dozvolila učesnicima koji nisu na njihovoj listi da imaju predstavnike u Izbornoj komisiji.
Odbori LSV | Petak, 08. 02. 2019. | Komentara: 0

O apotekama se ne zaseda na na prepad zakazanim skupštinama

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati ni na današnjoj sednici Skupštine grada Zrenjanina budući da predstavnici gradske vlasti nastavljaju tradiciju neodgovornosti i bahatosti pa su ponovo sednicu zakazali manje od 24 sata pre njenog održavanja, saopštili su danas odbornici LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook