Direktor Barac da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 07. 03. 2014. | Komentara: 0

Direktor Barac da podnese ostavku

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva da Nenad Barac, direktor Slobodne carinske zone i odbornik vladajuće većine u Skupštini grada Novog Sada, podnese ostavku zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao pod dejstvom alkohola i tom prilikom ozbiljno povredio dvoje sugrađana.

LSVAko kojim slučajem to odbije da učini, zahtevamo od gradonačelnika da založi sav svoj autoritet da inicira njegovu smenu i tako zaštiti ugled Grada.

Ovo nije prvi put da se službena vozila koriste u privatne svrhe. I ne samo što se zloupotrebljavaju na taj način, već se i koriste bahato.

Podsećamo da je i službeni automobil JKP „Lisje“ slupan oko Nove godine, da je službeni automobil JP „Urbanizam“ dignut u vazduh, a da je službeni automobil JKP „Stan“ nestao.

Nedopustivo je da bilo koji direktor, odbornik i gradski funkcioner uopšte vozi pod dejstvom  alkohola, a kamoli da to čini vozeći automobil gradskog preduzeća. Takođe je nedopustivo i da zbog alkoholizma, bahatosti i kriminala gradskih funkcionera stradaju građani.

Krajnji je trenutak da se Grad tim povodom oglasi.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Utorak, 01. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninci i dalje čekaju vodu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upitalo je danas ko će odgovarati za kršenje zakona, ko će odgovarati za trošenje novca građana, kada će građani Zrenjanina dobiti zdravu pijaću vodu, kao i koliko će građane Zrenjanina koštati voda.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2019. | Komentara: 0

Lokalna vlast ponižava zrenjaninsku Skupštinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine prisustvovala je 30. sednici Skupštine grada Zrenjanina i kao i do sada, otvorila niz tema značajnih za život svih građana i građanki Zrenjanina. Samovoljna vladajuća većina ni ovog puta nije našla za shodno da sa predstavnicima građana o ovim važnim temama razgovara u predstavničkom domu građana. 
Odbori LSV | Utorak, 24. 09. 2019. | Komentara: 0

Zrenjanin propada naočigled svih

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina ponovo je upozorila na činjenicu da se Zrenjanin raspada zahvaljujući nemaru onih koji bi trebalo da brinu o njemu – predstavnicima gradske vlasti i javnih preduzeća. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook