Dobar rezultat LSV u Subotici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 22. 07. 2015. | Komentara: 0

Dobar rezultat LSV u Subotici

UBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zadovoljan je rezultatima postignutim na nedeljnim izborima za članove skupština mesnih zajednica u Subotici.

LSVKako je navedeno u saopštenju subotičkih ligaša, za kandidate sa 22 liste LSV, u isto toliko mesnih zajednica, glasalo je oko 11,5 odsto žitelja ovih naselja, što je za 1,5 odsto bolji rezultat u odnosu na izbore iz 2011. godine. Prema podacima Izbornog štaba GrO LSV, u ukupnom zbiru, na izborima za članove skupština u 37 mesnih zajednica na teritoriji cele Subotice, za kandidate LSV-a glasalo je oko 7,6 odsto Subotičana i Subotičanki.

- Kao jedina građanska opcija koja je učestvovala na ovim izborima, Liga socijaldemokrata Vojvodine se zahvaljuje svim Subotičanima i Subotičankama koji su glasali za kandidate sa naših izbornih lista i na taj način omogućili našim kandidatima da aktivno učestvuju u rešavanju problema u mesnim zajednicama. Ujedno poručujemo da će se Liga i dalje zalagati za ozbiljne i korenite promene u gradu, bez kojih ne može biti boljitka ni za mesne zajednice, odnosno subotička naselja – navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Lige u Subotici.
                       
(BILSV, 22.07.2015)



Odbori LSV | Sreda, 03. 01. 2018. | Komentara: 0

Zrenjaninska voda - što se grbo rodi ni vreme ne ispravi

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika gradske vlasti i rukovodstva JKP „Vodovod i kanalizacija“ momentalni odgovor na pitanje kada će Zrenjaninci dobiti pijaću vodu. Videli smo da je obustavljena isporuka vode preko postrojenja, jer nije dobijeno odobrenje za rad od nadležnog Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo.
Odbori LSV | Sreda, 27. 12. 2017. | Komentara: 0

21 godina od pobede demokratskog Zrenjanina

Liga socijajaldemokrata Vojvodine podseća da se danas obeležava 21 godina od formiranja prve demokratske vlasti u gradu Zrenjaninu. Posle pobede opozicionih stranaka na novembarskim izborima 1996. godine usledio je niz opstruktivnih i koruptivnih radnji predstavnika stranaka Miloševićeve vlasti.
Odbori LSV | Utorak, 26. 12. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin i 2017. propadao! LSV nudi rešenja za bolji život!

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Bojan Kostreš oštro je danas kritikovao rad lokalnih vlasti u gradu. Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima Kostreš je istakao da je sadašanja vlast jedna od najgorih u istoriji Zrenjanina i da, praktično, ne postoji nijedna jedina aktivnost koja je za pohvalu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook