Dobar rezultat LSV u Subotici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 22. 07. 2015. | Komentara: 0

Dobar rezultat LSV u Subotici

UBOTICA - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Subotica zadovoljan je rezultatima postignutim na nedeljnim izborima za članove skupština mesnih zajednica u Subotici.

LSVKako je navedeno u saopštenju subotičkih ligaša, za kandidate sa 22 liste LSV, u isto toliko mesnih zajednica, glasalo je oko 11,5 odsto žitelja ovih naselja, što je za 1,5 odsto bolji rezultat u odnosu na izbore iz 2011. godine. Prema podacima Izbornog štaba GrO LSV, u ukupnom zbiru, na izborima za članove skupština u 37 mesnih zajednica na teritoriji cele Subotice, za kandidate LSV-a glasalo je oko 7,6 odsto Subotičana i Subotičanki.

- Kao jedina građanska opcija koja je učestvovala na ovim izborima, Liga socijaldemokrata Vojvodine se zahvaljuje svim Subotičanima i Subotičankama koji su glasali za kandidate sa naših izbornih lista i na taj način omogućili našim kandidatima da aktivno učestvuju u rešavanju problema u mesnim zajednicama. Ujedno poručujemo da će se Liga i dalje zalagati za ozbiljne i korenite promene u gradu, bez kojih ne može biti boljitka ni za mesne zajednice, odnosno subotička naselja – navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Lige u Subotici.
                       
(BILSV, 22.07.2015)



Odbori LSV | Utorak, 01. 10. 2019. | Komentara: 0

Zrenjaninci i dalje čekaju vodu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin upitalo je danas ko će odgovarati za kršenje zakona, ko će odgovarati za trošenje novca građana, kada će građani Zrenjanina dobiti zdravu pijaću vodu, kao i koliko će građane Zrenjanina koštati voda.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2019. | Komentara: 0

Lokalna vlast ponižava zrenjaninsku Skupštinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine prisustvovala je 30. sednici Skupštine grada Zrenjanina i kao i do sada, otvorila niz tema značajnih za život svih građana i građanki Zrenjanina. Samovoljna vladajuća većina ni ovog puta nije našla za shodno da sa predstavnicima građana o ovim važnim temama razgovara u predstavničkom domu građana. 
Odbori LSV | Utorak, 24. 09. 2019. | Komentara: 0

Zrenjanin propada naočigled svih

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina ponovo je upozorila na činjenicu da se Zrenjanin raspada zahvaljujući nemaru onih koji bi trebalo da brinu o njemu – predstavnicima gradske vlasti i javnih preduzeća. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook