Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 03. 2013. | Komentara: 0

Dušan Vladislav predsednik GrO LSV Vršac

VRŠAC – Na jučerašnjoj Izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vršac jednoglasno je izabrano novo rukovodstvo ovog odbora, saopštio je ovaj odbor Lige.

LSV

Za novog predsednika GrO izabran je Dušan Vladislav, dosadašnji predsednik IO GrO LSV Vršac. Za potpredsednike su izabrani Nermina Pečenović i Nenad Acketa, a nova predsednica IO GrO je Hajnalka Boldiš.

Kako je navedeno u saopštenju, Izborna skupština je bila prilika za razmenu rezultata rada vršačkih ligaša u prethodnom periodu.

- Posebno je bilo zadovoljstvo na jučerašnjoj skupštini što su sve odluke donete jednoglasno,čime je pokazano jedinstvo stranke u našem gradskom odboru, snaga LSV u vršačkoj opštini, ali i nada i obaveza da ćemo adekvatno odgovoriti na izazove ovog konfuznog vremena – zaključuje se u saopštenju GrO LSV Vršac.

(BILSV, 18.03.2013)



Odbori LSV | Četvrtak, 08. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligaši u Šidu dobrovoljno dali krv

ŠID - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine Šid iskazali su svoju humanost masovnim učešćem u gradskoj akciji "Dobrovoljno davanje krvi" Crvenog Krsta Šid. Oni su se odazvali pozivu i 8. septembra u prostorijama lokalnog Crvenog Krsta Šid dali ovu dragocenu tečnost.
Odbori LSV | Utorak, 30. 08. 2011. | Komentara: 0

Proizvodnja je okosnica razvoja Zrenjanina

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj sajma "Inocoop", održanog u sklopu ovogodišnjih Dana piva, i značaj usvajanja zakona o vraćanju imovine i izvornih prihoda, za dalji razvoj ovog grada.
Odbori LSV | Utorak, 23. 08. 2011. | Komentara: 0

Zakon o javnoj svojini put ka decentralizaciji

ZRENJANIN - Nacrt zakona o javnoj svojini, kao i javna rasprava koja mu predstoji, je veliki uspeh i realizacija 11-ogodišnje inicijative Lige socijaldemokrata Vojvodine, ocenila je danas Ivana Ludoški, članica IO GrO LSV Zrenjanin. Ona je na konferenciji za novinare podsetila da je oko suštine teksta u velikoj meri postignuta saglasnost, a da se njegova dopuna očekuje kroz javnu raspravu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook