Formirati gradske opštine u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 06. 2014. | Komentara: 0

Formirati gradske opštine u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Na današnjoj sednici zrenjaninske skupštine usvojen je predlog odbornika Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona o decentralizaciji Zrenjanina.

LSV

Marton je obrazlažući svoj predlog rekao da treba formirati radnu grupu koja bi do septembra razmotrila mogućnosti formiranja gradskih opština u Zrenjaninu.
– Teritorija Zrenjanina je među najvećima u Srbiji i postoje ozbiljni problemi u ostvarivanju prava svih građana u organima lokalnih samouprava – objasnio je Marton. On je ocenio da je zbog toga potrebno jedan deo ingerencija prebaciti na gradske opštine dodajući da bi u radu radne grupe, koja će se oformiti, trebalo da učestvuju predstavnici svih odborničkih grupa. Martonov predlog podržao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

(BILSV, 27. 06. 2014)




Odbori LSV | Utorak, 16. 05. 2017. | Komentara: 0

Želimo da se Radio Zrenjanin ponovo čuje

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva lokalne vlasti u Zrenjaninu da što pre pokrenu aktivnosti koje će omogućiti nastavak rada zrenjaninskog radija.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 05. 2017. | Komentara: 0

LSV zahteva da zrenjaninska vlast radi bolje

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina, kao najjača opoziciona stranka, postavila je danas pitanja vladajućoj većini o obećanjima koja su data građanima, a koja se već godinama ne ispunjavaju, ali i podnela predlog za unapređenje života mladih ljudi u Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 09. 05. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin propada, vlast nema rešenje

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin zahteva od gradske vlasti da, umesto što svu energiju ulaže u stvaranje svoje pararealnosti, shvati ozbiljnost teškog života Zrenjaninaca i bez odlaganja počne da rešava pitanja nezaposlenosti i siromaštva u našem gradu, izjavio je danas predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook