Glas ligaša mora da se čuje u Narodnoj skupštini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

Glas ligaša mora da se čuje u Narodnoj skupštini

ŽABALJ – Budući da se u Narodnoj skupštini Republike Srbije rešavaju mnoga pitanja značajna za Vojvodinu poput donošenja novog ustava, definisanja nadležnosti AP Vojvodine i donošenja godinama čekanog Zakona o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine, Liga socijaldemokrata Vojvodine je za parlamentarne izbore pronašla saveznike – SDS i LDP, istaknuto je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Opštinskom odboru (OO) LSV Žabalj. Predsednik OO LSV Žabalj Jovan Panić je tom prilikom naglasio da je želja ligaša i ligašica da u Narodnoj skupštini Republike Srbije svoje mesto ima i leva nadnacionalna, građanska, antinacionalistička opcija kao što je to SDS-LDP-LSV.


– Poznato je da Liga socijaldemokrata Vojvodine nema sa Borisom Tadićem i Čedomirom Jovanovićem isto mišljenje o tome kako treba da izgleda položaj Vojvodine u Srbiji, ali imamo isti vrednosni set kada je u pitanju kako treba da izgleda pristojna i uređena Srbija – rekao je Panić. Dodao je i da je neophodno da Liga ima svoj poslanički klub u Narodnoj skupstini da bi sve navedeno moglo da se realizuje i da bi se u njoj čuo glas Vojvodine.
Predsednik izbornog štaba OO LSV Žabalj Vladimir Balog je ukazao da Liga ni za slovo nije promenila svoj program i svoju politiku. Dodao je da na pokrajinske izbore, kao i dosada, LSV ide sama, jer su svi njeni prioriteti i zalaganja vezani za Vojvodinu.

(BILSV, 17. 03. 2016)




Odbori LSV | Nedelja, 19. 05. 2024. | Komentara: 0

Kandidatkinja koalicije Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin Bojana Begović najpopularnija ličnost zrenjaninske opozicije

Kandidatkinja na izbornoj listi „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin“ Bojana Begović, doktorantkinja Fakulteta političkih nauka u Beogradu, osvojila je drugo mesto u izboru nedeljnika „Zrenjanin“ za političku ličnost godine.
Odbori LSV | Petak, 17. 05. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani ujedinjeni protiv režima

LSV – VOJVOĐANI su važan deo najšire opozicione koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 05. 2024. | Komentara: 0

Proglašena najveća opoziciona lista na ovim izborima - Udruženi za slobodan Novi Sad, broj 11

Novosadska udružena opozicija izlazi na izbore 2. juna pod rednim brojem 11! 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook