Gradonačelnik da otpusti Davida Dimkića

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 12. 2014. | Komentara: 0

Gradonačelnik da otpusti Davida Dimkića

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin traži od aktuelnog gradonačelnika da hitno otpusti svog pomoćnika za finansije Davida Dimkića zbog podizanja optužnice Višeg javnog tužilaštva protiv njega i još trojice saučesnika u pljački budžeta Zrenjanina teškoj milion evra.

- Što je još gore, pljačka novca građana Zrenjanina pričinjena je na štetu najmlađih - naše dece koja idu u škole, za čije renoviranje je opljačkani novac trebalo da bude utrošen. Bez obzira na pretpostavku nevinosti i ishod sudskog procesa, nijedan gradonačelnik u civilizovanom svetu ne sme da ima savetnika koji se sumnjiči za ovakva teška kriminalna dela, čiji je osnov pljačka građana i njihove dece, za čiji interes bi u stvari javni funkcioneri trebalo da rade - navodi se u saopštenju zrenjaninskih ligaša.

Zbog toga zahtevaju da se gradonačelnik ogradi od takvih saradnika i uruči Davidu Dimkiću otkaz, jer zadržavanje takvih „savetnika" za finansije će svim građanima Zrenjanina govoriti samo jedno - da se pljačka grada nastavlja i dalje i da je politika SNS običan populizam iza kojeg se krije organizovana kriminalna grupa koja sistematski pljačka građane Zrenjanina.

(BILSV, 25.12.2014)



Odbori LSV | Sreda, 02. 10. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninski naprednjaci se stide antifašističke borbe

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je sramota što lokalna naprednjačka vlast već godinama zanemaruje Dan oslobođenja Zrenjanina u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Subota, 28. 09. 2024. | Komentara: 0

EPS da pod hitno reši problem sa očitavanjem brojila i visokim računima za struju

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANi zahteva od Elektroprivrede Srbije da pod hitno reše problem koji imaju mnogi građani Srbije, a vezan je za očitavanje brojila za struju i visoke račune za utrošenu električnu energiju.
Odbori LSV | Petak, 27. 09. 2024. | Komentara: 0

SNS sprečava odbornike Skupštine grada Novog Sada da rade svoj posao

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik, koja je trebala da predsedava vanrednom sednicom, ističe da ih je vladajuća većina sada fizički sprečila da održe sednicu o problemu pijaće vode, jer im je to jedini preostali način da spreče razgovor o ovoj bitnoj temi.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook